hotell i Paris

Hotell i Paris

Välkommen till Parishotell.nu - Hotell i Paris

Paris är ett av Europas mest populära resmål och det resulterar tyvärr i att det närmast oändliga utbudet av hotell tenderar att vara rätt dyra. Men det finns gott om prisvärda hotell i Paris för alla plånbokar!

Parishotell.nu är sidan som hjälper dig att hitta Paris bästa hotell i alla prisklasser. Vi har listat de allra bästa och mest prisvärda budgethotellen, mellanklasshotellen och lyxhotellen i Paris i Frankrike. Vi har recenserat alla hotell och länkat till hotellsidor där du kan få ännu mer information. Välkommen!

Använd menyn nedan för att komma vidare till de rekommenderade hotellen i Paris!

 
 
 

Budgethotell

Mellanklasshotell

Lyxhotell

 
 

Mellanklasshotell i Paris

Ett mellanklasshotell i Paris är det optimala valet för många turister. Här kan du mot en förhållandevis liten prishöjning jämfört med budgethotellen få ett mycket bra hotell. "Lagom är bäst" är en devis som verkligen är sann när det gäller hotell i Paris!

» Best Western Hotel Eiffel Cambronne  
Detta är ett av Paris bästa 3-stjärniga hotell. Ingår i den välkända Best Western-kedjan vilket bådar gott. Läget är enligt vår mening riktigt, riktigt bra - bara några minuters promenad från Eiffeltornet. Rummen håller hög standard med bra utrustning. Dessutom kostnadsfritt trådlöst internet i hotellet, något som uppskattas av många. Priserna börjar på c:a 800-900 kronor per natt.

» Lenox Montparnasse Hotel
Lenox Montparnasse Hotel är ett riktigt bra 3-stjärnigt hotell i centrala Paris, bara 2 km från absoluta city center och 500 meter från välkända Luxemburgträdgården (Jardins du Luxembourg). Extremt bra klass på såväl service som rum, och här finns allt från trådlöst internet och luftkonditionering till LCD-TV och gratis tidningar. Priserna börjar på c:a 1200-1300 kronor per natt.

» Hotel France Albion
Det här hotellet är "bara" 2-stjärnigt men trots det mycket bra. Standarden är riktigt bra även om hotellet kanske inte är vad man kan klassa som hypermodernt. Bra läge och serviceminded personal. Det som imponerar mest är dock hur nöjda alla gäster verkar vara - kundnöjdheten ligger på över 95% hos Hotels.com vilket är fenomenalt. Priserna börjar på c:a 600-800 kronor per natt.

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010

Parishotell.nu är en sida som tipsar om och skriver om de bästa hotellen i Paris i olika prisklasser. Vi tipsar om bra budgethotell, mellanklasshotell och lyxhotell. Paris är Frankrikes huvudstad och ett av Europas mest populära resmål med sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren, Notre Dame och Triumfbågen. Läs mer om Paris på Parisguiden.se. Du kan också boka hotell på Semesterportalen Hotell eller Snuffisportalen Resor.