hotell i Paris

Hotell i Paris

Välkommen till Parishotell.nu - Hotell i Paris

Paris är ett av Europas mest populära resmål och det resulterar tyvärr i att det närmast oändliga utbudet av hotell tenderar att vara rätt dyra. Men det finns gott om prisvärda hotell i Paris för alla plånbokar!

Parishotell.nu är sidan som hjälper dig att hitta Paris bästa hotell i alla prisklasser. Vi har listat de allra bästa och mest prisvärda budgethotellen, mellanklasshotellen och lyxhotellen i Paris i Frankrike. Vi har recenserat alla hotell och länkat till hotellsidor där du kan få ännu mer information. Välkommen!

Använd menyn nedan för att komma vidare till de rekommenderade hotellen i Paris!

 
 
 

Budgethotell

Mellanklasshotell

Lyxhotell

 
 

Lyxhotell i Paris

Paris är en av världens ledande metropoler vilket nästan per automatik innebär att utbudet av lyxhotell är mycket bra. Här finns alla världens lyxhotellkedjor representerade ävensom för Paris unika ultralyxhotell för tusentals kronor natten. Här är allt av yppersta klass. Du blir inte besviken! 

» Sofitel La Defense  
Sofitel La Defense är bland de bästa 5-stjärniga hotellen i Paris. Exceptionellt fina rum, mycket bra service och superb frukost. Hotellet ligger lite utanför själva stadskärnan, vilket också är förklaringen till hur priserna kan vara så extremt låga. Här får du nämligen ett rum från bara lite drygt 1000 kronor per natt vilket nästan är overkligt billigt för att vara ett 5-stjärnigt lyxhotell i Paris!

» Ritz
Ett av stadens lyxigaste hotell som överträffar dina förväntningar på så gott som alla punkter. Klassisk elegans med högklassig arkitektur appellerar till många, och så även oss. Service av yppersta kvalitet dygnet runt året om och den kanske mest noggranna hotellstädningen vi någonsin sett. Kort sagt: det perfekta valet för dig som gillar fransk lyx! Priserna börjar på c:a 2500 kronor per natt.

» L' Hotel de Sers
Det här hotellet utgör verkligen en spännande kontrast till den klassiska franska arkitekturen. Här möts man av modernare miljöer och en, enligt vissa, något fräschare stil. Man behöver dock inte oroa sig över kvalitén - den är fortfarande helt superb med lyx i alla detaljer. Intressant och högklassig arkitektur lockar många och så även oss. Kundnöjdheten är i en klass för sig självt med över 95% nöjda kunder på ledande hotellsidor. Priserna börjar på c:a 2000-3000 kronor per natt.

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010

Parishotell.nu är en sida som tipsar om och skriver om de bästa hotellen i Paris i olika prisklasser. Vi tipsar om bra budgethotell, mellanklasshotell och lyxhotell. Paris är Frankrikes huvudstad och ett av Europas mest populära resmål med sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren, Notre Dame och Triumfbågen. Läs mer om Paris på Parisguiden.se. Du kan också boka hotell på Semesterportalen Hotell eller Snuffisportalen Resor.