hotell i Paris

Hotell i Paris

Välkommen till Parishotell.nu - Hotell i Paris

Paris är ett av Europas mest populära resmål och det resulterar tyvärr i att det närmast oändliga utbudet av hotell tenderar att vara rätt dyra. Men det finns gott om prisvärda hotell i Paris för alla plånbokar!

Parishotell.nu är sidan som hjälper dig att hitta Paris bästa hotell i alla prisklasser. Vi har listat de allra bästa och mest prisvärda budgethotellen, mellanklasshotellen och lyxhotellen i Paris i Frankrike. Vi har recenserat alla hotell och länkat till hotellsidor där du kan få ännu mer information. Välkommen!

Använd menyn nedan för att komma vidare till de rekommenderade hotellen i Paris!

 
 
 

Budgethotell

Mellanklasshotell

Lyxhotell

 
 

Budgethotell i Paris

Det finns många fina budgethotell i Paris. Man kan ofta inte räkna med att kunna bo alldeles mitt i centrala Paris till ett riktigt lågt pris om man vill ha acceptabel kvalitet, men om man kan tänka sig att bo lite utanför kan man få ett riktigt prisvärt hotell för några hundralappar per natt!

» Hotel Amarys Simart
Det här hotellet som ligger bra i Montmartre, bara en kort promenad från exempelvis Sacre Coeur och nära det mesta, är ett av de allra bästa "lågprishotellen" i Paris. Mysfaktorn är hög och atmosfären mycket trevlig. Rummen har en klassisk fransk känsla vilket uppskattas. Bra, om än inte perfekt, service och trevlig personal. Genomgående höga betyg. Priserna är mycket låga, från c:a 200-500 kronor per natt och uppåt!

» Kyriad Paris Bercy Village
Ett annat mycket bra hotell med genomgående höga betyg är Kyriad Paris Bercy Village i Paris. Bra läge och fräscha rum. Hotellet är 2-stjärnigt (med god marginal) och bra service. Alla rum har TV med många kanaler, tillgång till trådlöst internet, privat badrum, kaffebryggare m.m. Frukosten är, som vanligt i Frankrike, välsmakande och kan läggas till för en smärre summa. Prisläget börjar på c:a 500 kronor per natt.

» Hotel Iliade Paris XVIII
Ett annat mycket, mycket bra budgethotell i Paris är Hotel Illiade som även det är 2-stjärnigt. Rummen är fräscha och väldisponerade, även om själva inredningsstilen inte är vår absoluta favorit. Det som däremot är helt superbt är läget - bara 700 meter från Sacre Coeur och knappt 2 kilometer från Eiffeltornet. Trots detta kostar ett rum bara från c:a 300-500 kronor per natt!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010

Parishotell.nu är en sida som tipsar om och skriver om de bästa hotellen i Paris i olika prisklasser. Vi tipsar om bra budgethotell, mellanklasshotell och lyxhotell. Paris är Frankrikes huvudstad och ett av Europas mest populära resmål med sevärdheter som Eiffeltornet, Louvren, Notre Dame och Triumfbågen. Läs mer om Paris på Parisguiden.se. Du kan också boka hotell på Semesterportalen Hotell eller Snuffisportalen Resor.